اهمیت کود گوگردی

گوگرد ، چهارمین ماده مغذی اصلی گیاه

نیتروژن (N) پتاسیم (K) فسفر(P)  اجزای اصلی ماده مغذی مورد نیاز گیاه هستند.اما برای دستیابی به بازده و غذاهای مغذی تر ، محصولات زراعی نیاز مبرمی به گوگرد دارند.

 

نقش گوگرد در رشد و نمو گیاه

گوگرد بعنوان   نرم کننده خاک عمل می کند و به کاهش سدیم کمک می کند .در برخی گیاهان مانند خردل ، پیاز و سیر عطر و طعم آنها را افزایش می دهد.

تشکیل کلروفیل ، باعث فتوسنتز می شود که از طریق آن گیاهان نشاسته ، قند ، روغن ، چربی و ویتامین ها را تولید می کنند .گوگرد باعث افزایش نشاسته در سیب زمینی و افزایش اسید آمینه در پیاز شده ،همچنین افزایش وزن در محصولات غده ای می شود.

 

گوگرد تشکیل دهنده ۳ اسید آمینه مهم( سیستین، متیونین ، سیستئین ) است که وظیفه اصلی آنها تشکیل پروتین است.

از اهمیت فوق العاده گوگرد برای دانه های روغنی نظیر کنجد ، کلزا …… افزایش روغن می باشد.

اصلاح شوری خاک و حفظ رطوبت خاک

افزایش تولید میوه در درختان میوه و افزایش کیفیت و بازار پسندی محصولات کشاورزی

افزایش مقاومت درختان به سرما

قارچ موجود در خاک و دور طوقه را از بین می برد.

کاهش اسیدیته خاکهای آهکی

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *