هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گوگرد ، چهارمین ماده مغذی اصلی گیاه
نیتروژن (N) پتاسیم (K) فسفر(P) اجزای اصلی ماده مغذی مورد نیاز گیاه هستند.اما برای دستیابی به بازده و غذاهای مغذی تر ، محصولات زراعی نیاز مبرمی به گوگرد دارند.
نقش گوگرد در رشد و نمو گیاه
گوگرد بعنوان نرم کننده خاک عمل می کند و به کاهش سدیم کمک می کند .در برخی گیاهان مانند خردل ، پیاز و سیر عطر و طعم آنها را افزایش می دهد.
تشکیل کلروفیل ، باعث فتوسنتز می شود که از طریق آن گیاهان نشاسته ، قند ، روغن ، چربی و ویتامین ها را تولید می کنند .گوگرد باعث افزایش نشاسته در سیب زمینی و افزایش اسید آمینه در پیاز شده ،همچنین افزایش وزن در محصولات غده ای می شود.
گوگرد تشکیل دهنده ۳ اسید آمینه مهم( سیستین، متیونین ، سیستئین ) است که وظیفه اصلی آنها تشکیل پروتین است.
از اهمیت فوق العاده گوگرد برای دانه های روغنی نظیر کنجد ، کلزا …… افزایش روغن می باشد.
اصلاح شوری خاک و حفظ رطوبت خاک
افزایش تولید میوه در درختان میوه و افزایش کیفیت و بازار پسندی محصولات کشاورزی
افزایش مقاومت درختان به سرما
قارچ موجود در خاک و دور طوقه را از بین می برد.
کاهش اسیدیته خاکهای آهکی
Originally posted 2020-08-18 08:37:19.